Logo
+420 778 511 181 (Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti FD Europe s.r.o., se sídlem Pekla 7, 570 01 Cerekvice nad Loučnou,  IČ 274 97 551, vedené u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 22539 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával následující osobní údaje:
    • identifikační údaje
    • kontaktní údaje
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
    • nastavení údajů ve vašem účtu
    • údaje o vašem chování na webu
    • údaje o vašich objednávkách

     2.Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:
    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním emailu nebo dopisu.
  3. Vezměte prosím na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků,
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Kde nás najdete

FD Europe s.r.o.
Pekla 7
Cerekvice nad Loučnou, 570 01
DIČ: CZ27497551

Kontakty
Logo
+420 778 511 181 (Po-Pá, 8-16 hod.)
© FD Europe s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz