Logo
+420 778 511 181
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
02.09.2021
Masiv a ekologie
Tápete proč se zrovna masivní nábytek řadí mezi ekologický? Důvody jsou jednoduché. Pojďme se na ně spolu podívat číst celé
24.08.2021
Zakázková výroba
Jste zoufalí při výběru nábytku, protože rozměry či materiál Vám prostě nevyhovují? Sháníte menší stůl do bytu, či neodkladně potřebujete stůl velkých... číst celé
23.08.2021
Péče o masivní nábytek
Nábytek z masivu je nádherný. Aby Vám ale sloužil spoustu let, je nutné o něj dobře pečovat. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
    1. Udělujete tímto souhlas společnosti FD Europe s.r.o., se sídlem Pekla 7, 570 01 Cerekvice nad Loučnou,  IČ 274 97 551, vedené u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 22539 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Masiv a ekologie
02.09.2021
Masiv a ekologie
Tápete proč se zrovna masivní nábytek řadí mezi ekologický? Důvody jsou jednoduché. Pojďme se na ně spolu podívat číst celé
Zakázková výroba
24.08.2021
Zakázková výroba
Jste zoufalí při výběru nábytku, protože rozměry či materiál Vám prostě nevyhovují? Sháníte menší stůl do bytu, či neodkladně potřebujete stůl velkých... číst celé
Péče o masivní nábytek
23.08.2021
Péče o masivní nábytek
Nábytek z masivu je nádherný. Aby Vám ale sloužil spoustu let, je nutné o něj dobře pečovat. číst celé
Jaký stůl vybrat do jídelny?
20.08.2021
Jaký stůl vybrat do jídelny?
Zařizujete si novou jídlenu a pokukujete po novém stolu? Nebo Váš starý stůl už má mnohé za sebou a Vy víte, že to chce změnu? Pojďme se spolu podívat... číst celé
Přihlaste se k odběru newslettru a buďte stále v obraze
Kde nás najdete

FD Europe s.r.o.
Pekla 7
Cerekvice nad Loučnou, 570 01
DIČ: CZ27497551

© FD Europe s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz